Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΤΟ FDA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ ΜΩΡΩΝ


«Η επικρατούσα κοινωνία πγαίνει ολοένα και πιο μακριά από την φυσική τάξη των πραγμάτων, και μερικοί επιστήμονες είναι απασχολημένοι με την εκκόλαψη νέων μεθόδων αναπαραγωγής του ανθρώπου που χρησιμοποιούν τις ίδιες γονιδιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τις εταιρείες βιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto.

 

...Και σύμφωνα με τις νέες εκθέσεις, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είναι πανέτοιμη με αυτό το γενναίο νέο πρόγραμμα, έχοντας πρόσφατα συναντηθεί για να συζητήσουν το μέλλον σε αυτό που τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν ως γενετικώς τροποποιημένα ανθρώπινα όντα.
Μια ανατριχιαστική έκθεση από τους New York Times (NYT), εξηγεί ότι μια ειδική συμβουλευτική επιτροπή του FDA συναντήθηκε πρόσφατα για να συζητήσουν την έγκριση των «ριζικών βιολογικών διαδικασιών» που περιλαμβάνουν το γενετικό σχεδιάγραμμα της ανθρώπινης μορφής.
Αναφέρονται από το FDA ως «μιτοχονδριακές τεχνολογίες χειραγώγησης," αυτή η ενοχλητική έννοια, η οποία ήδη ωθείται ως βιώσιμη επιλογή γονιμότητας, συνεπάγεται με επαναπρογραμματισμό της φυσικής διαδικασίας της εμβρυϊκής ανάπτυξης για δήθεν δημιουργία υγιέστερων μωρών με χαμηλότερο κίνδυνο νόσου ».


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση


3 σχόλια:

  1. "ΠΟΛΕΜΟΣ"

    ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    http://polemos.pa-sy-a.gr/pa-sy-a_polemos.htm#polemos_08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξετάζοντας τους εκφυλιστικούς αντιθεσμούς και τα θέματα βιοηθικής που προκύπτουν από την θεωρία της “αποδόμησης” και τις μεταβολές του οικογενειακού δικαίου μέσω των νέων νομικώς εγκαθιδρυμένων μορφών φύλου όπως το “nutral gender” του φάσματος των lgbt ως ενιαία εφαρμογή πλάνων εταιριών γενετικά τροποποποιημένων τροφών και εφαρμογών ψυχοκυβερνητικής “psycho-cybernetic” που επιφέρουν την μεταλλακτική βιομηχανοποίηση της βιολογίας του Ανθρώπου

    http://diasvsmetatron-plegma.blogspot.gr/2014/04/nutral-gender-lgbt-psycho-cybernetic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02732 ] [ 2013.07.01 00:00 ]

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ: ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΑΡΓΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΡΟΦΗΣ - "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα - SLOW FOOD VS FAST FOOD"

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/07/01/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-07-01_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή