Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"θεωρία του φύλου" Ο Φεμινισμός σκοτώνει.

 

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΔΥΜΑ 

 

Τα δίδυμα αδέρφια σε ηλικία 6 ετών

Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Τη στιγμή που σε Ελβετία , Γερμανία και κυρίως Γαλλία, έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με την επιχειρούμενη εισαγωγή της  λεγόμενης “θεωρίας του είδους” (φύλου ή γένους εναλλακτικά) στην δημόσια εκπαίδευση, η Le Figaro (31/01/14) και το  Le Point κάνουν μια ιστορική αναδρομή στο απάνθρωπο πείραμα του γιατρού  που θεωρείται  πρωτοπόρος της θεωρίας. Πρόκειται για τον σεξολόγο/ψυχολόγο John Money, ειδικός στον “ερμαφροδυτισμό” στο Πανεπιστήμιο  Johns Hopkins. Αυτός ορίζει το 1955 το είδος-φύλο- ως αποτέλεσμα αυτοκαθορισμού  και επιλογής , ανεξάρτητα από την σωματική κατατομή και βιολογία. Θέτει το ζήτημα ότι οι γονείς προεπιλέγουν για τα παιδιά τους την ταυτότητα γένους και δεν τα αφήνουν να επιλέξουν μόνα τους μέσα από τον πειραματισμό. Τη θεωρία επανέφερε στο επιστημονικό προσκήνιο  η ισραηλινής καταγωγής καθηγήτρια  του Berkeley, Judith Butler  την δεκαετία του 70 και με βιβλίο της υποστήριξε ότι το “φύλο δεν είναι θέμα της φύσης αλλά της κουλτούρας” . Ενώ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  εκδίδει παρόμοιες οδηγίες.

Η μητέρα με τα νεογέννητα δίδυμα αγοράκια


ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Tο 1966  ο Dr John Money ήρθε σ΄επαφή μ΄ένα ζευγάρι υπό κατάρρευση, το ζεύγος Reimer. Πειραματίστηκε με τα δυο δίδυμα αγόρια για την στοιχειοθέτηση της θεωρίας του είδους. Έπεισε τους γονείς ν΄αναθρέψουν το ένα από τα 2 αγόρια καναδικής καταγωγής ως κορίτσι  εκμεταλλευόμενος ένα οικογενειακό δράμα. 

Πρόκειται για γονείς διδύμων ηλικίας 8 μηνών  που επιθυμούν να κάνουν περιτομή στα παιδιά. 
Η επέμβαση περιτομής στον David με ηλεκτρικό καυτηριασμό απέτυχε και τ΄όργανό του καταστράφηκε.Ο  Brian, ο δίδυμος αδελφός δεν υποβλήθηκε στην αντίστοιχη επέμβαση. Ο Money βλέπει σ΄αυτήν την κακοτυχία την ευκαιρία ν΄αποδείξει  in vivo ότι το βιολογικό φύλο είναι μια απάτη,μια αυθαιρεσία και ότι η κατάλληλη εκπαίδευση μπορεί να χειραφετήσει το άτομο σεξουαλικά ανεξάρτητα από τη φύση. Πείθει τους γονείς ν΄αναθρέψουν τον David ως κορίτσι και να μην πουν ποτέ τόσο σ΄αυτόν όσο και στον αδερφό του. Υποβάλει το παιδί που έχει μετονομαστεί σε Brenda, σε μια ορμονοθεραπεία.Μετά από ένα διάστημα 14 μηνών, του αφαιρεί με επέμβαση τους όρχεις. Οι γονείς του το ντύνουν με φουστάνια, του αγοράζουν κούκλες και του συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται για κορίτσι.

Στα 6 τους χρόνια οι δίδυμοι δείχνουν ότι έχουν αφομοιώσει και αποδεχθεί τον σεξουαλικό ρόλο που τους αποδόθηκε.Ο Brian είναι ένα αρενοπώτατο αγόρι και η  Brenda μια χαριτωμένη κοπέλα.  Ο Money εξετάζει πλέον τα παιδιά σ΄ετήσια βάση. Ενώ είναι μόλις 6 ετών, τους κάνει ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.Τους ζητάει ν΄αγγίζονται. “Αυτό ήταν σαν πλύση εγκεφάλου”, θα εκμυστηρευτεί αργότερα η-ο- Brenda-David στον John Colapinto που το 1998 θα γράψει την ιστορία στο περιοδικό  ”Rolling Stones” και έπειτα στο βιβλίο  ”As Nature Made Him : The Boy Who Was Raised As A Girl”.(Όπως τον έκανε η φύση.Το αγόρι που μεγάλωσε σαν κορίτσι.)

o Dr Money
o Dr Money

Ο dr Money είναι πεπεισμένος ότι απέδειξε ότι το βιολογικό φύλο απαλείφεται με την εμπέδωση ενός άλλου φύλου. Δημοσιεύει αναρίθμητα άρθρα αφιερωμένα στην περίπτωση  ”John-Joan” (έτσι ονομάζει τον David-Brenda).Το 1972 εκδίδει το βιβλίο   ”Man – Woman, Boy – Girl”. Διατείνεται ότι μόνο η εκπαίδευση είναι σε θέση να καθορίσει  τα ανθρώπινα πλάσματα  ως θηλυκά ή αρσενικά .Η “théorie du genre” θεωρία του είδους -φύλου γεννήθηκε.

Μόνο που η Brenda μεγαλώνει δυστυχισμένη. Στην εφηβική της ηλικία αισθάνεται ότι η φωνή της να χοντραίνει,εξομολογείται ότι αισθάνεται έλξη για το θυληκό φύλο και αρνείται την αιδοιοπλαστική που θέλει να της επιβάλει ο  Money. Το πειραματόζωο επαναστατεί. Η Brenda σταματάει την ορμονοθεραπεία και εξασφαλίζει τεστοστερόνη. Την καταπίνει μετά μανίας. Η Brenda νιώθει ως ένα αγόρι στριμωγμένο στο σώμα μιας κοπέλας. Ασφυκτιά. Οι γονείς αναγκάζονται να αποκαλύψουν την αλήθεια στα παιδιά. Η Brenda ξαναγίνεται  David και παντρεύεται μια γυναίκα.

Όμως τα εγκληματικά πειράματα επί της  ταυτότητας φύλου των παιδιών, προκάλεσαν ανεπανόρθωτη βλάβη στην ψυχική  τους υγεία. Το  2002, ο Brian αυτοκτονεί. Στις 5 Μαίου του 2004 αυτοκτονεί και ο David .Αυτό το τραγικό τέλος δεν προκαλεί καμιά αίσθηση στον  Money. Το  1997, ο Milton Diamond, καθηγητής Ανατομίας και Αναπαραγωγικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Hawaï, καταγγέλει την αυθαίρετη πλαστογράφηση φύλου  που ο Money επέβαλε στο ένα παιδί. Αυτός ανταπαντά ότι απλά βάλλεται “από κύκλους που θεωρούν ότι ο ανδρισμός και ή θηλυκότητα έχουν γεννετική καταβολή”.

Το 2009, ο Νορβηγός δημοσιογράφος Harald Eia, αφιερώνει στο θέμα ένα ντοκιμαντέρ. Σημείο εκκίνησης  είναι πώς είναι δυνατόν στη Νορβηγία,χώρα- πρωταθλήτρια στις “πολιτικές του είδους” (φύλου) οι νοσοκόμες να είναι γυναίκες και οι μηχανικοί άντρες”. Θέτει τα ερωτήματα σε 4 κορυφαίους επιστήμονες : τον αμερικανό καθηγητή  Richard Lippa, υπεύθυνο μιας παγκόσμιας δημοσκόπησης για την επιλογή επαγγελμάτων σε σχέση με τα 2 φύλα , το Νορβηγό Trond Diseth, τον  Simon Baron-Cohen, καθηγητή Ψυχοπαθολογίας της Ανάπτυξης στο Trinity College ( Cambridge), και την Αγγλίδα  Anne Campbell,εξελικτική ψυχολόγο.

Οι ειδήμονες αυτοί αποφαίνονται ότι “το να γεννιέσαι άντρας ή γυναίκας εμπεριέχει και  διαφορετικές διαννοητικές έννοιες”.Όταν ερωτώνται  για τις “μελέτες του φύλου”,αυτοί ξεσπούν σε γέλια. Διευκρινίζουν ότι η εξέλιξη του γένους ή φύλου , εξαρτώνται σαφώς από τις ορμόνες που εκκλείονται στον εγκέφαλο μας και καθιστούν  διακριτά το αρσενικό και το θηκυκό φύλο: το ίδιο έξυπνα αλλά όχι ταυτόσημα. Οι οπαδοί της θεωρίας του είδους , κατηγορούν τους επιστήμονες ως “βιολογιστές” , δηλαδή προσηλωμένους στη βιολογία.Τους προκαλούν να εκθέσουν τις αποδείξεις τους ότι το “φύλο”  δεν είναι απλά μια πολιτιστική ταυτότητα και επινόηση .

Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων στη Γαλλία  κινητοποιούνται μαζικά για να προλάβουν μεταρρύθμιση που προβλέπει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών σύμφωνα με τη Θεωρία του Είδους. Καταγγέλουν ότι πηγάζει από πιέσεις που ασκούν τα  lobby των LGTB (lesbian,gay,transexual, bysexual). Την περασμένη Παρασκευή είχε ανακυρηχθεί ημέρα αποχής από τα δημόσια σχολεία  ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον επιχειρούμενο εκμαυλισμό των μαθητών ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετική ιστοσελίδα με τις προσεχείς δράσεις  της Κίνησης “Μια μέρα Αποχή από το σχολείο”.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της μητέρας των διδύμων μετά το τραγικό τους τέλος.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου